Dragør Nyt Nr. 32 5/8 2014

Frederiksborg Amtsavis torsdag den 18. marts 2009

Frederiksværk Ugeblad tirsdag den 17. marts 2009

Frederiksværk Ugeblad tirsdag den 9. december 2008

HUNDESTED: Fredag 5. december åbnede en ny juleudstilling ved kunstnergruppen Benes Venner i det lille charmerende hus, Fyrgården, tæt ved Knud Rasmussens hus. De udstillende kunstnere præsenterer keramik, malerier, smykker, julepynt, tøj m.m. og i den lille café serveres varm æbledrik tilsat julens krydderier. Udstillingen fortsætter torsdag, fredag, lørdag og slutter søndag den 14. december. Der er åbent kl. 11-16. På billedet er det Elsebeth Westmark og Helle Groth, der passer udstillingen.
Frederksværk Ugeblad tirsdag den 2. december 2008
JUL I FYRMESTERBOLIGEN
Julehygge: Ikke siden den sidste fyrmesterfrue julehyggede i den gamle fyrmesterbolig, har der været pyntet op til jul i det lille hus ved siden af polarforskeren Knud Rasmussens tidligere bolig. Men nu bliver det atter jul i det gamle hus på Fyrstien 1, Hundested.
Fredag den 5. december kl. 16-20 vil fakler oplyse Fyrstien og lede op til fyrmesterboligen, hvor juletræet funkler af lys og farverige hjerter, smukke billeder væggene og keramik, engle, nisser og andet julegodt bidrager tilden helt rigtige julestemning. På åbningsdagen bydes på lidt til ganen og noget til småfolket.
Det er kunstnergruppen Benes Venner, bestående af Bene Riemer, Helle og Nadia Groth, Eva og Alice Dyre, Ditte Seehuusen, Amalie Beckman, Elsebeth Westmark, Joan Ledang og Rikke Vegeberg, der byder velkommen og præsenterer julemarkedet, hvor der kan købes julegaver, pynt, lunt, sødt og lidt at drikke.
Foruden åbningsdagen den 5. december vil der være åbent 6-7 og 11-12-13 og 14. december kl. 11-16.
Livsstilsmagasinet C'est - september 2008
Butik Fru Måge
Midt på "Strøget" i Liseleje ved den nordsjællandske kyst ligger et finurligt gammelt hus, der med sit pyramideformede tårn adskiller sig fra de omkringliggende fisker- og byhuse. Det er butik "FRU MÅGE", som sælger dansk design og håndlavede smykker.
Bl.a. mine.
Den store musling på billedet er fundet på Liseleje strand, og den har fået en sterlingsølvholder på bagsiden og sterlingsølv S-lås, som holder de mange kautsjuksnore som er i forskellige tykkelser.


Frederiksværk Ugeblad nr. 41 onsdag den 10. oktober 2007
HØSTMARKED VED BENES GARAGE


Ni kunstnere sætter kulær på Hundested Havn ved Benes Garage i weekenden. Fra venstre Amalie Bechmann, Tine Lisby, Elise Sørensen og Elsebeth Westmark.

Foto: Jan Stephan


En flok glade, lokale kunstnere i Hundested mener, at havnen skal være et hyggeligt sted at være i efterårsferien. Derfor lægger de ud med et forsinket høstmarked både på lørdag og søndag, begge dage fra klokken 10 - 16. Det foregår på Nordre Beddingsvej nummer 35, hvor Bene Riemer har sin udstillingsbutik med keramik, vævekunst og tørklæder af eget design. Benes Garage, som butikken hedder, kommer til at rumme ni kunstnere med alsidigt kunsthåndværk fra håndmalede t-shirts, filtstøvler, alverdens sjove småting, børnetøj og brugskunst, skrotsmykker og syede ting og sager i sælskind, pels og læder. Og en masse mere.

Kunstnerne vil sætte boder op ude i den lille gård ved Benes Garage. Hvis det regner bliver der sat et stort telt op. Ellers rykker kunstnerne ud på kajen.
 
Elsebeth Westmark, mobil 24846074, www.elsebethwestmark.dk, e-mail ew@elsebethwestmark.dk, cvr.nr. 32033970
Lav din egen hjemmeside med mono.net